Despre Simplified

Simplified este cel mai fiabil instrument pentru furnizarea de conținut de calitate.
Am simplificat și automatizat ca tu să ai parte de o adevărată experiență.

Learning is fun!

All-in one = module pentru fiecare nevoie

 • Comunică

  cu echipa sau cu clienții. Comunicarea este primul instrument pe care îl ai în vedere când furnizezi un program de formare: informează, notifică, colaborează.

 • Împărtășește

  ușor și rapid tot ceea ce consideri util pentru atingerea obiectivelor de formare: video, prezentări, fișiere.

 • Evaluează

  ca activitate generală sau parte dintr-un curs. Îndrăznește să fii cel care schimbă regulile. Evaluează în mod obiectiv și transparent cu minim de efort, utilizând banca de întrebări și întrebările tip.

 • Certificare

  cu modulul de certificare ce poate fi adăugat oricărui curs ce are cerința finalizării cu atestarea unor competențe. Opțiunea de parcurs condiționat face posibilă etapizarea unui curs, iar evaluarea automată în funcție de notele obținute ușurează activitatea formatorului. Descoperă noi metode pentru procesele tale de Învățare și Dezvoltare.

 • Raportarea

  este cea mai dificilă misiune în activitățile de Învățare & Dezvoltare (Learning & Development). Statisticile și sumarizările sunt ușor de obținut cu Simplified prin modulul de Rapoarte, care îți oferă posibilitatea de a-ți creea singur propriile rapoarte.

 • Recompensa

  prin ecusoane (badges) sau stimulente online în mediul de învățare precum acces la cursuri superioare sau creșteri ale nivelului de competență. Asigură o metodă alternativă de motivare în sfera digitală, indiferent de vârstă, statut social sau poziție în organizație.

 • Notificări

  Dacă ai nevoi complexe privind notificările activității de pe platformă, primite de către administrator, formatori sau cursanți, atunci modulul de Notificări este soluția de implementat. Vei putea administra ce notificări să fie transmise, când și cui și vei putea schimba pe măsura nevoilor de moment. Astfel, vei avea o comunicare eficientă și la obiect.

 • Promovare

  Vrei să promovezi cursuri, produse sau companii pe platforma ta eLearning? Atunci arată-le utilizatorilor ce ai de oferit. Vei gestiona în mod independent conținutul pe care îl vei promova și vei avea control asupra informațiilor care ajung la utilizatori.

 • Plăți online

  Puteți derula toate operațiunile direct din platformă, oferindu-vă maximă autonomie, cu modulul de Plăți online integrat cu euplatesc.ro. Cursanții vor avea de parcurs patru pași: creare sau accesare cont, selectare curs, plata, accesare platformă și curs. Cu siguranță de vei bucura să ai timp pentru alte activități.

 • Catalog de cursuri

  Dacă aveți mai multe cursuri, grupate pe categorii, atunci opțiunea de Catalog de cursuri vă va asigura vizibilitatea ofertei către actuali sau viitori cursanți. Reprezintă primul pas spre promovarea activității de formare sau L&D.

laviniuDespre Simplified